Faste læsere

onsdag den 5. marts 2014

Vinduer

Først vil jeg lige sige velkommen til Yvonne Eriksson som fast læser :-). Det er altid dejligt, når nogen interesserer sig for, hvad man laver.

Jeg tror søreme, at jeg allerede nu udlover en gave, når vi når 10 faste læsere, så skynd jer nu at melde til. Alle kan være med, det er ikke automatisk nr. 10, som får en gave.

Kan I huske, at jeg havde lavet en hvid trappe, som var venstredrejet. Det viste sig, at trappen fyldte for meget i trapperummet, så her er et billede af trappen, som den kom til at se ud til sidst.


Men det var jo vinduer, det skulle handle om. Vinduerne til kvistene. Jeg laver dem selv, det er ikke så svært, man skal bare være meget nøjagtig på mål, og endelig sørge for at de bliver samlet vinkelret.


 Som I kan se, er det en langsommelig affære. Jeg skal have 3 sæt vinduer, eftersom der er 3 kviste. Når de er samlet og tørre, skal de males, slibes, males, slibes .... indtil de er lækre og glatte, så jeg håber at vende tilbage i hvert fald sidst på ugen med nyt.

Toootelo indtil da.

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket för välkomsthälsningen! :) Det ska bli spännande att följa din blogg. Jag är så imponerad av fasaden på ditt hus!

    SvarSlet
  2. <3 tusind tak for den söde frökasse som jeg modtog som gevinst den er helt bedårende, tak söde <3

    SvarSlet