Faste læsere

torsdag den 9. februar 2017

Nyt hus!?!

Siden sidste post er vi kommet ind i et nyt år. Det kræver også et nyt hus - synes jeg - haha.

Jeg har længe tænkt over hvordan det skal se ud. Jeg er meget forelsket i The Villa fra Siam's Miniatures og vil nok lave et hus i stil med det (har fået lov af Patrick).

Jeg er helt sikker på at der skal være et bibliotek, så mens jeg tænker over, hvordan huset skal være, har jeg lavet en masse bøger og nogle møbler til biblioteket.

Jeg har lavet en bibliotekstrappe og en skrivepult fra Mini Mundus. Bag på skrivepulten skulle monteres en ramme, men der var ikke noget billede med til rammen, bare en lille rund flad skive, som man kunne lime på i midten. Det kunne jeg ikke se formålet med, så jeg fandt et billede på nettet, som jeg monterede i rammen.
 
 
Jeg er også helt sikker på, at man skal komme op ad en trappe til en terrasse med søjler for at komme ind i huset.
 
Jeg har længe beundret Pippi Turner for hendes døre og vinduer, som hun er fantastisk til at lave. Derfor prøvede jeg, om jeg også kunne lave en af hendes døre. Jeg er blevet meget tilfreds med resultatet, som det har taget mig flere uger at lave, så det havde nok været nemmere at købe en dør, men jeg har stor tilfredsstillelse ved at lave tingene selv. Hen ad vejen kan man så også se, hvilken udvikling man har gennemgået, og jeg må sige, at når jeg nogle af mine første ting må jeg trække på smilebåndet.
 


Jeg går nu og tænker på, hvilken overflade huset skal have. Jeg laver det i et andet materiale end jeg plejer. Jeg er lidt træt af træ, som både er meget tungt og støver meget, når man saver i det.

I stedet har jeg indkøbt nogle 5 mm foamboards 70 x 100 cm, som jeg vil lave huset af. Overfladen på huset tænker jeg skal have en eller anden form for struktur og farven skal foreløbig være meget lys creme.

Lad os se, hvad det bliver til.

1 kommentar:

  1. Your new furniture for the library is going to look Great in that room, and I admire your determination to build the door yourself, MOST Impressive! :D

    elizabeth

    SvarSlet