Faste læsere

tirsdag den 21. november 2017

Køkkentrappe

Jeg har brugt de seneste dage på at lave en køkkentrappe til Lavender House. Den er lavet af træ, karton, skumplade og andre småting, jeg havde på lager. Der mangler stadig nogle ting, men jeg er så tilfreds med resultatet, at jeg bare ikke kunne lade være med at vise jer den.

Det første billede viser bagsiden af trappen, hvor der under trappen er et skralderum med låge. I skralderummet er der lagt brudfliser af rigtige kalk/sandsten.

Der er tremmer for "vinduet", så ingen kan falde ud over kanten.


Trappen er smurt med spartelmasse for at illudere cement. Derefter er den malet med samme maling som huset - dvs. en murstensrød, som vådt i vådt er blandet med orange og gul. Friserne af "gips" langs kanterne er malet på samme måde.

Ved kanten af trappen vokser en del ukrudt blandet med blomster (er ikke helt færdig).


Der ligger grus på selve trappen og der vokser mos i hjørnerne. Det er jo en ældre herre, som bor her, og han går ikke så højt op i vedligeholdelse.

Der skal stå krukker på trappen, ligesom der skal sno sig en plante rundt om søjlen - disse mangler lige nu. Planterne der står på trappen, hører egentlig til andre steder.


Her ses friserne af "gips" tydeligere.


Sådan kommer trappen til at sidde fast på huset. På bagsiden af trappen vil der være plads til en lille gårdhave, og jeg tror da også, der kommer til at vokse et træ af en eller anden slags.

Hus facaden er stillet på en kasse, som skal illustrere, at her er soklen på huset. Soklen er også husets kælder, som også kan ses fra køkkenet.

Denne del af facaden skal være til at åbne, og er endnu ikke færdiggjort.

6 kommentarer:

 1. Hej Farmor,
  Jeg elsker det. Trappen er smuk og gifte sig så godt til bygningen. Det bliver fantastisk.
  Stort kram
  Gia

  SvarSlet
 2. Thank you so much Giac. I love your comments. You are so very good at making miniature, so I really appriciate that you like my efforts.

  SvarSlet
 3. me gusta mucho su escalera y las rejas debajo de ella:-)

  SvarSlet
 4. Your staircase has LOTS of personality Farmor and I love the color and the details you have built into it and around it!
  I can understand you excitement over what you have already done as well as for your visions for these kitchen stairs in the future. This looks Wonderful and I hope you'll show more as the rest of the Lavender House continues to develop!!! :D

  elizabeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks a lot Elisabeth. I can asure you I will show more of the house. When the house is finished I have af surprise for whats going to happen with it :-)

   Slet