Faste læsere

torsdag den 20. marts 2014

Nyt rum

Så blev forstuen næsten færdig. Der er kommet lysekrone i loftet. En lille stol at slappe af i, billede på væggen, et lille skab med billede og bog, et telefonbord med telefon og lysestage, et paraplystativ med paraply, tasker og en indkøbspose, og som I kan se har kisten på plads her.

I vindueskarmen ligger nogle små sneglehuse, men de er vanskelige at se. Der mangler et tæppe på gulvet og et lille rundt bord midt i rummet, men jeg har ikke fundet de rigtige ting endnu.


Her får man et bedre indtryk af spejlet. De to små tasker, er nogle jeg har fået i swap-gave. De er rigtig søde og passer fint ind her. Jeg har overvejet at opsætte en hylde under spejlet, hvor man kan lægge nøgler m.v.


De gamle pistoler har fået plads i den gamle kiste.


Trapperummet har fået en lille Van Gogh på væggen (købt hos Eiersted Design) og det lille hjemmelavede bord er blevet placeret langs ydervæggen. Heldigt at det lige passer - haha. Den lille vinflaskelampe er også en swap-gave. Her kan man lige ane de små sneglehuse i vindueskarmen.


Nu skal jeg videre med rummet til venstre for forstuen. Rummet skal være et stort køkken. Man kan se, at jeg har brugt det som malekasse. Her stod trappen, mens den blev spraymalet.


Først sleb jeg væggene let, og derefter limede jeg tyndt karton på, som blev malet hvidt.


Så kunne vinduet også monteres. Jeg er nødt til at montere en stolpe forrest i rummet, ellers "hænger" loftet for meget. Som det er nu, er det ikke i vater. Stolpen er malet, og ligger i øjeblikket og tørrer. Der skal også karm rundt om døren, men den kan først monteres, når gulvet er lagt.


Gulvet bliver lavet på samme måde, som i forstuen. Jeg kan ikke huske, om jeg har fortalt, hvordan jeg gør. Jeg maler et stykke karton. I køkkenet skal gulvet være grønt og hvidt. Når det er tørt, skærer jeg kartonen ud i firkanter på 2x2 cm.

Herefter tager jeg et nyt stykke karton og skærer det til, så det passer i hele rummet. Derefter tegner jeg diagonale streger på kartonen, så jeg har nogle linier at rette mig efter, når jeg lægger firkanterne. Det er faktisk nødvendigt, ellers løber linierne fra dig, og "fugerne" bliver skæve.


Jeg tror, det bliver et superpænt gulv.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

      Slet