Faste læsere

fredag den 11. marts 2016

Lænestol

Jeg har nu også lavet den tilhørende lænestol (til sofaen). Jeg har betrukket stolen med samme stof, som jeg brugte til puden i sofaen.

Jeg brugte teknikken fra Magpies, som jeg omtalte i sidste indlæg, og det er virkelig en genial teknik. I stedet for at fjumre rundt med lim - som kommer på både stof og fingre - er det hele rent og pænt, når man bruger vlieseline med lim på begge sider. Det er også det man bruger, når man laver applikationer. Man stryger bare det hele på.

Husk bare, at du ikke kan bruge dit store strygejern, og til formålet indkøbte jeg et clover min strygejern. Jeg købte det på Amazon i England. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_0_13?url=search-alias%3Daps&field-keywords=clover+mini+iron&sprefix=clover+mini+i%2Caps%2C190&rh=i%3Aaps%2Ck%3Aclover+mini+iron Der er det væsentligt billigere end i Danmark hvor prisen kan være over 500,00 kr. 
 
Nu har jeg også fået reservedelene til skrivebordet fra Mini Mundus, så jeg kan komme videre med det.
 


Samtidig fik jeg også en lille gave, så jeg nu kan lave en hel del bøger.

2 kommentarer:

  1. Sikke et rigtig flot resultat, har også kigget på teknikken, som du fortalte om i sidste indlæg. Overvejer at prøve den, også selv om jeg næsten er færdig med min sofa. Skønt delene til skrivebordet er kommet, og skøn ekstra lille gave, der fulgte med. God weekend. :)
    Mvh Ann/mit mini

    SvarSlet