Faste læsere

tirsdag den 24. oktober 2017

Soveværelse 3. del

Jeg var nu kommet til et af vinduerne i soveværelset. Jeg havde nogle liggende fra et tidligere hus.


 
 Jeg fjernede vindueskarmen, og satte net for åbningerne i stedet for glas. Det er altid dejligt med frisk luft om natten, når man sover.


Til sidst monterede jeg lukke mekanismen på samme måde, som jeg har gjort ved alle de andre vinduer. Rillen fra vindueskarmen blev lukket med en lille liste.


Det blev monteret fodlister, lyskontakter og loftslister. Fodlisterne blev bejdset med valnødde bejdse og loftslisterne fik 2 lag guldmaling.

Hullet ind til alle ledningerne - se sidste post - fik monteret en ramme, som blev bejdset med valnødde bejdse. Derefter lavede jeg en låge, så der er nem adgang til ledningerne.


Hullet omkring trappeskakten fik monteret lister samt et lavt rækværk, så man ikke lige dratter ned i hullet. De høje stolper ved rækværket, vil helt sikkert blive brugt som knage til tøj af husets beboer.


Det er tydeligt at se, at stolen med silkestoffet - købt hos Miniseum - har et stærkt genskin.


Jeg har sat en lille rumdeler op ved dørene til stuen og badeværelset. Rumdeleren er laserskåret træ og købt hos Miniseum.


Nu tror jeg så også, at soveværelset er ved at være klar. Der mangler lige et loft og en lampe, men så kan der også møbleres.

4 kommentarer:

 1. Hej Farmor,
  Det er smukt. Jeg elsker den måde, du skjulte ledningerne bag valnøddøren. Værelserne ser smukke ud, og den smukke silke stol og divider er perfekte tilføjelser til dit mini hjem.
  Stort kram
  Giac

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Giac. Always glad for your comments.

   Slet
 2. I don't know how I missed this post Farmor, but now that I have seen your new bedroom area, all I can say is WOW!


  elizabeth

  SvarSlet