Faste læsere

tirsdag den 1. maj 2018

Sophie II

Det har været rigtig småt med miniaturer den seneste tid. Lysten og inspirationen har ikke rigtig været til stede.

Desuden har jeg skadet mit knæ - blot ved at gå ned ad en trappe - så jeg har næsten været ude af stand til at gå de seneste 14 dage, og det er stadig ikke i orden :-(

Lidt har jeg dog fået lavet. Jeg har langt om længe fået lavet Sophies converse støvler færdige. Jeg brugte denne tutorial: https://mitchymoominiatures.blogspot.dk/2016/04/30-somethings-1-converse-boots.html men eftersom Sophie har store fødder, måtte jeg ændre størrelsen flere gange.

Det sværeste var ikke længden på støvlerne, men derimod højden, så jeg tror jeg lavede 10-11 forsøg, før det lykkedes nogenlunde. Jeg er stadig ikke helt tilfreds, men nu må de være, som de er i et stykke tid. Jeg må jo også se at få lavet noget tøj til hende.

Det har jeg i det mindste en idé om, hvordan skal være. Kjolen har jeg klippet, og så skal hun have en jakke - måske en læderjakke haha.

Her er nogle ikke så gode billeder af støvlerne:

 
 Håber på, at jeg snart vender tilbage.

 

1 kommentar:

  1. Hej Farmor,
    Jeg er så ked af at høre om dit knæ, og jeg håber du bliver bedre snart. Støvlerne er bare vidunderlige. Det kan have taget mange forsøg, men slutresultatet er det værd.
    Stort kram
    Giac

    SvarSlet