Faste læsere

tirsdag den 13. maj 2014

Herreværelse

Næste rum i renoveringen bliver det rum, der ligger lige oven over forstuen. Det skal være et lille herreværelse. Først måtte jeg lave en væg, og eftersom jeg ikke havde en plade, som var stor nok, måtte jeg lime to stykke sammen.


Væggen på billedet er ikke limet fast endnu, og det er gulvet heller ikke, men man kan da få en forestilling om, hvordan det bliver.


Til venstre for herreværelset skal stuen være, og der skal laves en dør i væggen ind til stuen. Den har jeg tænkt mig skal se sådan ud.


Kender I disse rørepinde man får, når man køber kaffe rundt omkring? Jeg har skaffet mig en del, og tænkte, at de kunne bruges til gulv. Først havde jeg tænkt dem til stuen, men jeg har desværre ikke nok, så nu bliver de brugt i herreværelset.

Jeg startede med at skære begge ender af, fordi de er buede i enderne. Jeg brugte en listesaks.


Så limede jeg dem på karton og sørgede for, at der ikke var samlinger lige ved siden af hinanden.


Når pladen er fuld - haha - skal der slibes og bejdses. Jeg tror jeg går efter en bejdse, som får det til at ligne eg. 

Jeg har tænkt mig herreværelset som en rum, der indeholder alle de ting, som er medbragt fra rejser til fjerne egne.


Dartskiven og det lille ur er købt hos Minimum World, avisen, bøgerne og flybilletten er prints fra nettet, tobaks- og snusæsken er fra Coco og resten er swaps fra den gruppe, jeg har været med i. Temaet for den måned var Afrika, hvilket tingene jo tydeligt bærer præg af. Jeg håber jeg kan finde et isbjørneskind til gulvet, og nogle dyrehoveder til væggen.

Håber jeg kan finde mine yndlingsmøbler til værelset. Chesterfield sofa og butlers tray bakkebord. Begge billederne er fundet på nettet. Jeg tror væggene skal være vinrøde. Jeg skal til Panduro og se hvad de har.

2 kommentarer:

  1. I love the shape of the doors you are going to put in. I think arched windows look so elegant. Maybe you could cut the heads off model animals and glue them to a wooden plaque? =0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Thanks Pepper. I hope I can make the door to my satisfaction. Good idea to cut heads off model animals. I will try it out.

      Slet