Faste læsere

lørdag den 22. november 2014

Broderierne fortsætter

Som I så i sidste indlæg blev stuen tapetseret og fik lagt gulv. Her er en test opstilling af møbler. Det ender helt sikkert ikke med disse møbler, men det giver en idé om, hvor meget plads der er i stuen.
 


Jeg viste jer også den broderiramme, jeg er begyndt på. Her er billede af starten.


Og her er broderiet færdigt. Nu skal det monteres.


Før jeg kan montere broderiet, skal selve rammen have olie og poleres.


Efter at olien er blevet næsten tør, polerer jeg med lidt ståluld. Bagefter bliver rammens stel limet sammen.


Mens limen tørrer syr jeg broderiet på den øverste tværpind af rammen. Det bliver syet på med nylontråd og små bagsting.


Derefter bliver rammen limet sammen og den nederste kant på broderiet bliver syet på den nederste tværpind. Noget besværligt, når nu rammen er samlet, og man skal også hele tiden sørge for at trække broderiet stramt, men når det endelig er færdigt, bliver rammen sat på stellet  med de medfølgende messingpropper - de kan lige anes indvendig i venstre side af rammen. De skal ikke limes, for så kan man ikke bevæge rammen.

Jeg må ærligt indrømme, at fortsættelsen på renoveringen af mit gamle hus ikke trækker så meget i mig. Jeg har meget mere lyst til at komme i gang med det nye hus, jeg har i tankerne, så jeg tror, jeg lægger renoveringen på hylden et stykke tid. Det løber jo heller ingen vegne.

Indtil jeg får plads til det nye hus og indkøbt materialerne, er det med det nye hus i tankerne, at jeg laver miniature. Jeg er ved at indsamle billedmateriale, som skal inspirere mig. Jeg mangler også mange, mange "mursten", men det er jo begrænset, hvor mange æg, vi kan spise.

Om ikke så længe er det jul, og jeg er derfor gået i gang med at sy et juletræstæppe - miniature naturligvis. Det er som altid et kit fra Janet Granger, men I må vente med at se billeder af det.

For at få plads til mit nye hus, er jeg desværre nødt til at sælge et af mine andre. Det bliver mit hus nr. 2, som jeg faktisk er rigtig glad for, men valget står mellem det og Lea Frisonis hus, og det sidstnævnte er jeg slet ikke parat til at sælge endnu. Har du - eller en du kender - lyst til et nyt hus, så ser det sådan ud:
 

Og her er nogle få billeder af rummene:


Huset sælges uden indhold, som sælges særskilt.

1 kommentar:

  1. <3 Hej Jette, så fint dukkehuset er. Läg ud det på Facebook så kan jeg dele det. Hils John. <3

    SvarSlet