Faste læsere

lørdag den 3. januar 2015

Trappe og skorsten

Jeg har købt noget balsatræ, så jeg kunne starte på trappen. I så jeg havde lavet trappen af pap i sidste indlæg. Det gjorde jeg for at få en fornemmelse af dimensionerne.
 
Jeg købte en plade 10 x 1 cm til trinene, en plade 10 x 0,2 cm også til trinene, og en trekantliste 1,2 x 1,2 cm til at sætte bag på trinene.
 
Her ser i bunken af træ, efter det er skåret ud.
 
 
Første afsats er samlet og limet.


Anden afsats er også samlet og limet på første afsats. Tredje afsats er samlet og limet, men endnu ikke limet på resten af trappen. Der skal 1 eller 2 trin mere på, men det må vente, til huset er delvis samlet, så jeg kan se hvordan det passer.

Jeg har bestilt noget valnød finer, som skal monteres på væggene og trappen. Der skal naturligvis og gelænder på trappen, men alting til sin tid.


Jeg har også købt træet til det nye hus, og fået skåret bunden, 1 gavl, den nederste front og en skillevæg ud. Jeg har malet det 1 gang for at prime det.


På den højre gavl skal der være en skorsten. Jeg er begyndt på den nederste del. Murstene er lave af æggebakker. De skal senere males og fuges. Inspirationen har jeg fundet hos  www.otterine.com/blog/blog1.php, som har lavet nogle fantastiske ting.


Som det ses, har jeg haft travlt i feriedagene. I morgen skal jeg aflevere mit solgte hus til Helene. Håber hun bliver glad for det.

1 kommentar:

  1. Hello. We are trying to reply to your message from XXX but your email returns messages. Your shipment will arrive in 7-9 days. Please follow us on Facebook.

    SvarSlet